هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
حكايات
للاسره والمجتمع
عزيزى الزائر قد تحتاج إلى التسجيل له صلاحيات ليست موجوده للضيف العادى مثل صوره خاصه للشخصيات رسائل خاصه مراسلة الزملاء المسجلين الأشتراك بالمجموعات الخاصة وغيرها لن يستغرق تسجيلك سوى دقائق معدوده ننصحك بالتسجيل لكى تفيد وتستفيد ومن يرغب فى الاشراف يرسل رساله للأداره ارجو ان تقضومعنا وقت ممتع ومفيد
موضوع: الفراخ المشوية الثلاثاء ديسمبر 29, 2009 5:28 am
اهلا بيكو النهاردة هقول لكو على فكرة جديدة هى ازاى اعمل فراخ مشويةجميلة جدا الاول بتغسلى الفرخة كويس بالملح والدقيق وبعدين تنقعيها خمس دقايق فى ماء بالخل والليمون وبعدين تغسليها كويس وتصفيها وتجهزى التتبيلة عبارة عن بصلة كبيرة مبشورة وفص توم مدقوق ناعم وعصير ليمونةومعلقة خل ومعاهم توابل عبارة عن ملعقتين صغيرين ملح نص ملعقة فلفل اسود ونص ملعقة بهارات ونص ملعقة زعتر جاف ونص ملعقة زنجبيل وبشر جوزة الطيب و(يكون دايما عندى فى بطرمان مجموعة توابل مطحونة مع بعض قلب الحبهان وقرفة وحبة البركة وقرنفل ) باخد منهم حوالى نص معلقة صغيرة وبقلب كل دة مع البصلوالتوم ومعاهم كوب زبادى وبجيب الفرخة وبحاول اشرح اللحم من تحت الجلد واحط التتبيلة بين اللحم والجلد وعلى الجلد من برةعلى الاقل ساعتان فى التلاجة والافضل انها تبات فى التتبيلةوبعدين تدخليها الفرن علىالشبكة وتحتها صينية بحيث تنزل فيها الدهون و كمان تحطى فيها فحمة مدخنة بعد ما تتشوى الفرخة لمدة ساعة الا ربع وبالهنا والشفا ياريت اللى تجربها تقول لى رايها اية
عالم عضو هايل
عدد المساهمات : 153 تاريخ التسجيل : 09/12/2009
موضوع: رد: الفراخ المشوية الجمعة مارس 19, 2010 6:11 pm