حكايات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

حكايات

للاسره والمجتمع
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

عزيزى الزائر قد تحتاج إلى التسجيل له صلاحيات ليست موجوده للضيف العادى مثل صوره خاصه للشخصيات رسائل خاصه مراسلة الزملاء المسجلين الأشتراك بالمجموعات الخاصة وغيرها لن يستغرق تسجيلك سوى دقائق معدوده ننصحك بالتسجيل لكى تفيد وتستفيد ومن يرغب فى الاشراف يرسل رساله للأداره ارجو ان تقضومعنا وقت ممتع ومفيد


 

 طاجن الكاليمارى

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
وردة الحرمين
عضو نشط
عضو نشط



عدد المساهمات : 21
تاريخ التسجيل : 11/12/2009

طاجن الكاليمارى Empty
مُساهمةموضوع: طاجن الكاليمارى   طاجن الكاليمارى Icon_minitimeالثلاثاء ديسمبر 29, 2009 5:32 am

طاجن الكاليمارى سهل اوى يا جماعة وهتحبوه بالطريقة دة عارفين انا بجيب الكاليماري وبنظفة بنزع الطبقة الخارجية هى زى الجلد بس سميك شويه وسماكته دة اللى بتخليكى تعرفى تشيليها يادوب تمسكى الطرف بتاعها وبتقشريها عادى زى الكبدة البلدى بالظبط لما تيجى تقشريها و بتنزعى المحارة اللى بداخله وبتغسليه كويس وبتقطعيه مكعبات صغيرة عشان يستوى بسرعة فى حجم الترمساية مثلا وبتقطعى كل حاجة مكعبات
الكاليمارى 1\2كيلو

البصل 1
الطماطم 1
الفلفل الاخضر 1
و5فصوص توم مدقوق
وعصير ليمونة
وكرفس مقطع او لو مفيش ممكن كسبرة خضرة
ملح وفلفل اسمر وكمون وبهارات وياريت تكون بهارات السمك و زنجبيل مطحون
ومعلقتين زيت
وبتقلبى كله مع بعضه فى طاجن بس لو كان طاجن فخار يكون افضل من الطاجن السيراميك لانه بصراحه ريحته فى الاكل تجنن وتدخليه الفرن متوسط الحرارة حوالى ساعة هو بيستوى فى ميته
وبالهنا والشفا لما تجربوه قولولى رايكم
طاجن الكاليمارى Icon_king طاجن الكاليمارى Icon_king طاجن الكاليمارى Icon_king
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عالم
عضو هايل
عضو هايل
عالم


عدد المساهمات : 153
تاريخ التسجيل : 09/12/2009

طاجن الكاليمارى Empty
مُساهمةموضوع: رد: طاجن الكاليمارى   طاجن الكاليمارى Icon_minitimeالجمعة مارس 19, 2010 6:09 pm

تسلم ايدك طاجن الكاليمارى 880480
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طاجن الكاليمارى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» 25 سبتمبر, 2010 طريقة عمل طاجن لسان العصفور باللحم برنامج من كل بلد اكله

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
حكايات :: الفئة الأولى :: منتدى الطبخ :: اطباق رئيسيه-
انتقل الى: