حكايات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

حكايات

للاسره والمجتمع
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

عزيزى الزائر قد تحتاج إلى التسجيل له صلاحيات ليست موجوده للضيف العادى مثل صوره خاصه للشخصيات رسائل خاصه مراسلة الزملاء المسجلين الأشتراك بالمجموعات الخاصة وغيرها لن يستغرق تسجيلك سوى دقائق معدوده ننصحك بالتسجيل لكى تفيد وتستفيد ومن يرغب فى الاشراف يرسل رساله للأداره ارجو ان تقضومعنا وقت ممتع ومفيد


 

 الهامور الفيلية

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
وردة الحرمين
عضو نشط
عضو نشط



عدد المساهمات : 21
تاريخ التسجيل : 11/12/2009

الهامور الفيلية Empty
مُساهمةموضوع: الهامور الفيلية   الهامور الفيلية Icon_minitimeالثلاثاء ديسمبر 29, 2009 5:47 am

السلام عليكم ورحمة الله انا من عشاق الاسماك بحبها
بحب الهامور الفيليه اقول لكم بعمله ازاى

انا طبعا بشتريه مخلى جاهز وبغسله وبالماء والخل عشان الزفارة وبعدين بجهز تتبيلة عبارة عن توم مدقوق ناعم وزنجبيل وكركوم وليمون على حسب كمية السمك بس كل ما كان كتير كل ما كان طعمه احلى وكمان شوية ملح وكمون وياريت يبات فى التتبيلة دة فى التلاجة يا سلام لما تيجى تبدريه بالدقيق ويكون فيه شوية كمون وكسبرة ناشفة وتقلية وبالهنا والشفا جربوه وقولولى على ريحته وطعمه
الهامور الفيلية Icon_bounce الهامور الفيلية Icon_bounce الهامور الفيلية Icon_bounce
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عالم
عضو هايل
عضو هايل
عالم


عدد المساهمات : 153
تاريخ التسجيل : 09/12/2009

الهامور الفيلية Empty
مُساهمةموضوع: رد: الهامور الفيلية   الهامور الفيلية Icon_minitimeالجمعة مارس 19, 2010 6:08 pm

تسلم ايدك الهامور الفيلية 880480 الهامور الفيلية 880480 الهامور الفيلية 880480
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الهامور الفيلية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
حكايات :: الفئة الأولى :: منتدى الطبخ :: اطباق رئيسيه-
انتقل الى: